x

steelseries arctis pro 2.0 surround wired gaming headset met gamedac

steelseries arctis pro wired gaming headset met gamedac

€ 129,95

Omschrijving

Met de SteelSeries Arctis Pro Gaming Headset + DAC met high resolution drivers op je hoofd speel je met plezier urenlang achter elkaar, elke dag weer. 

Productinformatie
De High resolution drivers met DTS Headphone: X 2.0 geven gigantisch goed geluid uit het lage, midden en hoge spectrum! Deze kwaliteit is dankzij de meegeleverde DAC/Amplifier ook op de PS4/PS5 gegarandeerd, want deze zorgt in essentie voor een betere dynamic range en handmatige equaliser instellingen, zodat je geluiden beter van elkaar onderscheidt. Dankzij het lichtgewicht frame en zachte, ademende AirWeave oorkussens krijg je minder snel last van je oren tijdens lange speelsessies.
Deze Arctis Pro is niet geschikt voor Xbox gaming of de PS4 en PS5

Nieuwprijs: €179.95 nu voor maar €129.95!

 

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Haarlem.

Used Products Haarlem
Generaal Cronjéstraat 82
2021 JL Haarlem

Telefoon: 023-5394294
WhatsApp: 023-5394294

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop